Υπηρεσίες φιλοξενίας

Φιλοξενία του εταιρικού σας site σε υπερσύγχρονους ταχύτατους servers στην Ελλάδα

Στην σημερινή εποχή, κάθε επιχείρηση χρειάζεται μία καλή εικόνα στο διαδίκτυο για την προώθηση της. Μία σωστά διαμορφωμένη ιστοσελίδα και ένα καλοστημένο e-shop μπορεί να αναβαθμίσει το “image” της επιχείρησης σας και να δώσει κύρος σε αυτήν, καθώς και να αυξήσει το πελατολόγιο σας !

Στην Compulaw αναλαμβάνουμε εξολοκλήρου τον σχεδιασμό και την φιλοξενία της ιστοσελίδας/e-shop της επιχείρησης σας, προσφέροντας σας τα καλύτερα αποτελέσματα για την πλέον απαραίτητη διαδικτυακή διαφήμιση αυτής !


Σχεδιάζουμε την ιστοσελίδα σας, με βάση τις δικές σας προτιμήσεις σε θεματολογία. Δουλεύουμε πάνω στις πλατφόρμες υλοποίησης ιστοσελίδων WordPress και Joomla, διαλέγοντας την κατάλληλη με βάση τις απαιτήσεις. Λαμβάνουμε υπόψη τις προτιμήσεις σας  και προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, πάντα κοντά στα δικά σας θέλω !


Προσαρμόζουμε και υλοποιούμε e-shops  για την προώθηση και πώληση των προϊόντων της επιχείρησης σας. Η υλοποίηση γίνεται στην πλατφόρμα Magento, μία πλατφόρμα με άπειρες δυνατότητες προσαρμογής, ώστε το e-shop, να έρθει ακριβώς στα μέτρα σας και να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία, τόσο εσείς, όσο και οι πελάτες σας !

Επίσης καθιστάται δυνατή η σύνδεση του e-shop, με το αντίστοιχο ERP σύστημα της επιχείρησης, με αυτοματισμούς που κάνουν πιο εύκολη την διαδικασία πωλήσεων/τιμολόγησης και την διαχείριση των αποθεμάτων στις αποθήκες ! Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σας προτείνουμε και το SoftOne ERP σύστημα, το καλύτερο ERP στην αγορά, το οποίο επικοινωνεί τέλεια με το Magento και σας λύνει τα χέρια


Συνεργαζόμαστε με την LamdaHellix για την φιλοξενία των ιστοσελίδων και των e-shops σας, σε ταχύτατους servers εντός Ελλάδος, προσφέροντας λύσεις για κάθε είδους ανάγκη φιλοξενίας, χωρίς Downtimes, και στις καλύτερες τιμές με βάση το πακέτο που έχετε ανάγκη !


Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας