Δίκτυα | Τηλεπικοινωνίες

Ενσύρματα-Ασύρματα δίκτυα

Μία εγκατάσταση δομημένης καλωδίωσης αποτελείται από ένα σύνολο καλωδίων και υλικών (πρίζες , κατανεμητές, κλπ) το οποίο πραγματοποιεί την μετάδοση φωνής και δεδομένων σε ένα κτήριο.
Οι εγκαταστάσεις δομημένης καλωδίωσης είναι “ανοιχτής” αρχιτεκτονικής , χρησιμοποιώντας τυποποιημένα υλικά και τοπολογία σύμφωνα με διεθνή πρότυπα για τον σχεδιασμό και την εγκατάσταση.
Για πολλά χρόνια η καλωδίωση που εξυπηρετούσε τις ανάγκες μετάδοσης δεδομένων γινόταν ξεχωριστά από αυτές της καλωδίωσης για την μεταφορά φωνής. Όμως η ενσωμάτωση συστημάτων υψηλής τεχνολογίας σε όλους τους χώρους έκανε την ανάγκη ενός τυποποιημένου τρόπου καλωδίωσης μεγαλύτερη.

Έτσι με ένα σύστημα καλωδίωσης μπορούμε να εξυπηρετούμε τις ανάγκες των παρακάτω:
  • Πυρασφάλεια – πυρανίχνευση
  • Σύστημα ασφαλείας και ελέγχου πρόσβασης
  • Σύστημα ελέγχου και εξοικονόμησης ενέργειας
  • Σύστημα ελέγχου θερμοκρασίας και εξαερισμού
  • Μεταφορά δεδομένων (Δίκτυο Η/Υ)
  • Μεταφορά φωνής (Τηλέφωνο – τηλεφωνικό κέντρο)
  • Μεταφορά εικόνας (Ψηφιακή τηλεόραση)

Αν οι υπολογιστές που ήδη έχετε ή σκοπεύετε να αγοράσετε στον χώρο εργασίας σας ή στο σπίτι σας, θέλετε να έχουν κοινή χρήση της σύνδεσης σας στο Internet, κοινή χρήση με τον δικτυακό εκτυπωτή σας και των αρχείων σας;

Έχουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία για να αναλάβουμε να υλοποιήσουμε, να συντηρήσουμε ακόμη και να επεκτείνουμε  το δικό σας δίκτυο, χρησιμοποιώντας κορυφαίο εξοπλισμό αλλά και με υψηλό επίπεδο ασφαλείας της λειτουργίας του.
Στα 25 χρόνια λειτουργίας μας, έχουμε υλοποιήσει πολύπλοκα δίκτυα, χωρίς καλώδια, συνεργαζόμενοι με τα μεγαλύτερα Brands του χώρου (CISCO, UBIQUITY, MIKROTIK) είμαστε σε θέση να φέρουμε σε πέρας υλοποιήσεις ασυρμάτων ζεύξεων που μέχρι χθες θα φάνταζαν αδύνατες.

Μην διστάσετε να ζητήσετε να κάνουμε τη μελέτη για την υλοποίηση του δικού σας δικτύου. Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας και ένας έμπειρος μηχανικός μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας προκειμένου να συνεργαστείτε για την υλοποίηση του έργου.


Αν έχετε υποκαταστήματα ή γραφεία τα οποία βρίσκονται σε απόσταση μεταξύ τους και θέλετε να τα διασυνδέσετε, αναλαμβάνουμε την υλοποίηση ζεύγη απομακρυσμένων σημείων σε αποστάσεις μέχρι και 50 χλμ. εξασφαλίζοντας ταχύτητες μέχρι και 1 Gbps!!!

Κάνουμε χρήση τεχνολογιών Wi-Max και Fiber Lin για να σας δώσουμε τη μέγιστη ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων. Διασυνδέουμε χώρους που πρέπει να παρακολουθούνται με κλειστά κυκλώματα καταγραφής και σε σημεία που δεν υπάρχει internet.  Και όλα αυτά με το χαμηλότερο κόστος υλοποίησης!!


Για να έχετε κάλυψη Wi-Fi σε όλους τους χώρους εργασίας χωρίς να αντιμετωπίζετε τα γνωστά προβλήματα έλλειψης σήματος, έχουμε τη λύση ώστε να καλύψουμε κάθε χώρο, όσο μεγάλος κι αν είναι αυτός, είτε οικιακός, είτε βιομηχανικός.
Με ταχύτητες που αγγίζουν και τα 800 Mbps, θα σας φέρουμε Wi-Fi εκεί που μέχρι σήμερα δεν ήταν δυνατό. Κι όλα αυτά με απόλυτη αξιοπιστία, τις λιγότερες επεμβάσεις στην υφιστάμενη καλωδίωση, και με κόστος πολύ προσιτό που θα αποσβέσει πολύ γρήγορα.

Ζητήστε σήμερα την προσφορά μας!!