Ποιά εταιρεία πιστεύετε πως σας καλύπτει;
 
Είσοδος

xline

Ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης λογιστικών γραφείων.

Νέα προϊόντα της δημοφιλούς σειράς εφαρμογών xLINE στο χώρο της λογιστικής διαχείρισης, είναι τώρα διαθέσιμα στην αγορά μέσα από το Δίκτυο Συνεργατών της ALTEC.

To xLINE Λογιστική Σουίτα διαθέτει τις εφαρμογές xLINE ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ, xLINE ΕΣΟΔΑ - ΕΞΟΔΑ, xLINE ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ και xLINE ΦΟΡΟΣ. Όλες οι εφαρμογές έχουν τα χαρακτηριστικά της τεχνολογικής πλατφόρμας ROADS, πάνω στην οποία βασίστηκαν και αναπτύχθηκαν οι πετυχημένες εφαρμογές ERP ATLANTIS και xLINE.

Οι νέες εφαρμογές του XLINE Λογιστική Σουίτα αξιοποιούν τη μεγάλη εμπειρία που διαθέτει η Altec στην ανάπτυξη διαχειριστικών λογιστικών εργαλείων, εμπειρία που προέρχεται από χιλιάδες ήδη εγκατεστημένες εφαρμογές.

Οι εφαρμογές διαθέτουν σύγχρονο, φιλικό, γραφικό περιβάλλον εργασίας ενώ παράλληλα αξιοποιούν όλες τις δυνατότητες που προσφέρει η νέα τεχνολογία, όπως χρήση των γνωστών βάσεων δεδομένων (MSQL Server, Oracle), έγκαιρη παραλαβή όλων των νέων εκδόσεων (Live Update), κλπ.

Στις επιμέρους εφαρμογές αξιοποιούνται επίσης νέα εργαλεία, που δίνουν νέες δυνατότητες, όπως ενσωμάτωση εικόνων εντύπων και εκτύπωσή τους με στοιχεία μέσα από την εφαρμογή.

Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι οι νέες εφαρμογές διαθέτουν μια σειρά από νέες λύσεις σε σχέση με τη διαχείριση θεμάτων, όπως η περιοδική δήλωση του Φ.Π.Α. στα ΕΣΟΔΑ - ΕΞΟΔΑ η οποία έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες, όταν δεν διαθέτουν τις αναλυτικές εγγραφές, να καταχωρούν συνολικά στοιχεία και να την εκτυπώνουν (ο υπολογισμός πραγματοποιείται από την εφαρμογή). Μία άλλη νέα λύση είναι η ενσωμάτωση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας στη μισθοδοσία με τρόπο πρακτικό και χρήσιμο, δυνατότητα ιδιαίτερα σημαντική για τους χρήστες της εφαρμογής.

Η Altec διατηρεί όλες τις διαδικασίες που αφορούν τη σωστή λειτουργία των εφαρμογών, εμπλουτίζοντας και ανανεώνοντας διαρκώς τα σχετικά στοιχεία και έντυπα. Με τον τρόπο αυτό, οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα live update και παρακολουθούν εύκολα και γρήγορα όλες τις τροποποιήσεις που προκύπτουν από τις αλλαγές στη νομοθεσία.

Software ALTEC

Ενημέρωση

Siemens Sintony ic60

siemens_ic60

Siemens Sintony ic60

Πλήρως παραμετροποιήσιμο ασύρματο κέντρο συναγερμού από την κορυφαία εταιρεία παραγωγής συστημάτων συναγερμού Siemens Sintony ic60, 16 ζωνών με πολύ μεγάλες δυνατότητες, εύκολη εγκατάσταση και κορυφαία χαρακτηριστικά.

Περισσότερα...