Ψάχνετε λύσεις για την Επιχείρησή σας?

Είμαστε εδώ για εσάς! Επικοινωνήστε μαζί μας!

- Σχετικά με μας

Η εταιρεία  CompuLaw computers & peripherals δραστηριοποιείται στο χώρο ολοκληρωμένων υπηρεσιών πληροφορικής και υψηλής τεχνολογίας. Οι υπηρεσίες και οι λύσεις που παρέχει απευθύνονται στις ανάγκες της τοπικής αγοράς τόσο στον τομέα της πληροφορικής όσο και στον τομέα της προβολής, της προώθησης και της επικοινωνίας.

  • Εμπορία Η/Υ – περιφερειακών – λογισμικού
  • Εφαρμογές Internet
  • Ολοκληρωμένες λύσεις μηχανογράφηση
  • Υπηρεσίες Υποστήριξης
0
+
Χρόνια στην Αγορά
0
+
Επιτυχημένα έργα
0
+
Ευχαριστημένοι πελάτες
0
+
Επαγγελματικές εγκαταστάσεις

- myDATA

Είστε ελεύθερος επαγγελματίας; Είναι η επιχείρηση σας έτοιμη για τα ηλεκτρονικά βιβλία myDATA; Γνωρίζετε πως από τις 01/01/2021 όλες οι επιχειρήσεις είναι υποχρεωμένες να διαβιβάζουν τα παραστατικά εσόδων στην βάση δεδομένων της ΑΑΔΕ;

  • Τα Ηλεκτρονικά βιβλία αφορούν όλες τις επιχειρήσεις και λοιπές οντότητες ανεξαρτήτως κατηγορίας βιβλίων, οι οποίες τηρούν λογιστικά αρχεία σύμφωνα με τον Ν.4308/2014 – Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα (ΕΛΠ).
  • Στη νέα ψηφιακή πλατφόρμα myDATA (my Digital Accounting and Tax Application), θα πρέπει να διαβιβάζονται όλα τα προβλεπόμενα παραστατικά εσόδων/εξόδων και λοιπών λογιστικών εγγραφών με σκοπό την αυτόματη ενημέρωση των ηλεκτρονικών βιβλίων.

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα myDATA καθώς και για την λύση Prosvasis GO που κάνει την διαδικασία αυτήν απλή και γρήγορη!

- Υπηρεσίες

- Η πολιτική μας

- Γιατί εμάς?